Processing a image ...
 
Notifications
Clear all

Processing a image in Axiom 5.6 - Unallocated Clusters

aehm
 aehm
(@aehm)
New Member

Hey,
I am relatively inexperienced when it comes to working with forensic tools. Currently I am processing an image in Axiom, this image was created from a 1TB hard drive.
Currently it is in the process "Unallocated Clusters". At 4.8% but has been running for a day and 17 hours.

Now my questions:

  • What exactly is it doing?
  • Are such long runtimes normal?
  • Is there something wrong with my image?
  • Should I stop the process?

 

Thanks a lot for your answers and help 🙂

 

Greetings,

aehm

This topic was modified 7 months ago 2 times by aehm
Quote
Topic starter Posted : 17/12/2021 8:12 am
Bunnysniper
(@bunnysniper)
Active Member

 

Now my questions:

  • What exactly is it doing?
  • Are such long runtimes normal?
  • Is there something wrong with my image?
  • Should I stop the process?

 

No idea what the software is doing here. Ask the developers. 
Anyway, this is broken. Parsing "unallocated clusters" should go relatively fast, therefore is killing the process a logical option if you ask me.

 

Regards, Robin

ReplyQuote
Posted : 17/12/2021 11:40 am
aehm
 aehm
(@aehm)
New Member

@bunnysniper thanks for the answer. Yea, I already thought about a broken process. I will kill it and start again, probably I had some "strange" artifact settings. Gonna look into this before I start the process now.

 

Regards,

aehm

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/12/2021 11:46 am
Share:
Share to...